12 års fødselsdag i højeste gear

12 års fødselsdag i højeste gear
11. 02 2017
Udsolgt på vild fødselsdag i Kagehusenene

3700 trekornsbrød slog ikke til, da Kagehusene i Hovedgård, Egebjerg, Stensballe, Østbirk og Gedved fredag fejrede 12 års fødselsdag.
 Kl. 14, da bageriet i Hovedgård netop havde færdiglavet ekstra brød, vurderede Bagermester Henrik Kjær at de 3700 brød, som enkeltvis gratis fulgte med hver ekspedition i Kagehuset, slog til. Men lidt efter kl. 16 måtte han alligevel konstatere at også disse trekornsbrød var væk, og i stedet blev det til frit valg blandt alle brød for dagens sidste kunder.

Pokémon årets temakage
Traditionenen tro byder Kagehuset på gratis fødselsdagskage for alle på fødselsdagen i bageriet i Hovedgård. Denne gang, nr. 12 i rækken, med temaet ”Pokémon”. En kæmpe Picatu tog imod gæsterne i Hovedgård, i en kø så lang at det tog mere end en time før ebbede en kende ud, altimens Mette konstant med kagekniven gjorde den næsten 400 kg tunge chokoladekage lettere og serverede kagestykker for alle, mens Gerda sørgede for kaffe, cacao og æblemost til at skylle efter med.
 Samtidig klingede klokken konstant i butikken ved siden af bageriet. Køen bukkede sig langs disken og krøllede sig mod døren, mens ekspedienterne stod på tæer for at alt gled som planlagt.
 4700 fastelavnsboller, 1400 Mettes rugbrød og 4000 kransekagestænger gik over disken i Kagehusene.
 - Personalet har virkelig ydet en flot indsats. Ydermere, oveni det vanvittige fødselsdagssalg, har vi måttet hjælpe vores kollega i Saxild, så der har virkelig været pres på, siger en træt Henrik Kjær ovenpå en særdeles vellykket fødselsdagsfest. Samtidig glædede han sig over at han havde taget forbehold for at enkelte varianter af fastelavnsbollerne kunne være udsolgt i løbet af dagen.
 Inhouse Fotografi optog en reklamefilm om Pokémonkagen. Filmen bliver vist på Kagehusets TV-skærme når den er færdigredigeret.

Se film her!
winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!