15 lokale modeller viste genbrugstøj

I alt var der 15 modeller på carwalken mandag aften, da Røde Kors-butikken i Østbirk afviklede sin 3. modeopvisning.
I alt var der 15 modeller på carwalken mandag aften, da Røde Kors-butikken i Østbirk afviklede sin 3. modeopvisning.
15 lokale modeller viste genbrugstøj
28. 03 2017

Den røde løber var rullet ud mandag aften på Birkebo i Østbirk, og den blev flittigt brugt som catwalk af 15 meget professionelle amatører, der var modeller ved Røde Kors’s modeopvisning.
 Festsalen var fyldt med et meget interesseret publikum, der kvitterede for det meget flotte tøj, som modellerne selv havde udvalgt i genbrugsbutikken på Storegade i Østbirk.
 I alt var der 15 modeller på catwalken, og de præsenterede tøj til de helt unge, til de modne kvinder og til de voksne mænd. Modellerne var både lokale unge og Røde Kors-frivillige.
 Det er 3. gang, Røde Kors-butikken i Østbirk holder modeopvisning, og der har hver gang været stor interesse fra publikums side, hvilket yderligere understreges af den afslappede stemning, der er mellem modellerne og publikum, der ofte gerne vil se nærmere på noget af det fremviste tøj og accessories.
 Modellerne havde da også langt hen ad vejen fundet tøj i publikums interesse, for meget af tøjet forsvandt efter opvisningen, da det hele blev solgt til halv pris. Halv pris-tilbuddet fortsætter i øvrigt ugen ud i Østbirk-butikken, både på tøj, møbler og alt det andet, butikken handler med.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.