2 x 25-års jubilæum på Bygholm

Underviser Jens Jørgen Juelsgaard og uddannelseschef Lotte Bidstrup Ipsen fra Bygholm Landbrugsskole.
Underviser Jens Jørgen Juelsgaard og uddannelseschef Lotte Bidstrup Ipsen fra Bygholm Landbrugsskole.
2 x 25-års jubilæum på Bygholm
07. 01 2020
På Bygholm Landbrugsskole havde Uddannelseschef Lotte Bidstrup Ipsen og underviser Jens Jørgen Juelsgaard 1. januar 2020 25-års jubilæum.

Lotte Ipsen blev uddannet cand. Agro i 1995 med eksamen i Landbrugsvidenskab, hvor hun efterfølgende blev ansat på Bygholm Landbrugsskole som Planteavlslærer. Fra august 2005 overtog hun jobbet som Uddannelseschef på skolen. Lotte afsluttede i 2018 en master i Pædagogisk ledelse.

Lotte Ipsen har med sin store faglighed, viden og erfaring inden for planteavl, bidraget til undervisningen på de danske landbrugsskoler i form af flere bogudgivelser. Hun er forfatter til bogen Planteproduktion, der første gang blev udgivet i 2001 og medforfatter til bogen Mark og maskiner udgivet i 2011, samt medforfatter til bogen Biologi udgivet 2010.

Lotte har gennem årene spillet en stor rolle i bevarelsen af det faglige niveau på Bygholm Landbrugsskole, og aktivt bidraget til et aktivt og spændende læringsmiljø.

Privat er Lotte Bidstrup Ipsen bosat i Lundum ved Horsens, og er gift med Morten. Sammen har de tre børn.

Jens Jørgen Juelsgaard

Jens Jørgen Juelsgaard blev uddannet cand. Agro i 1994 med eksamen i Landbrugsvidenskab. Efterfølgende blev han ansat på Kærehave Landbrugsskole ved Ringsted. Den 1. marts 1998 blev han ansat på Bygholm Landbrugsskole som landbrugslærer i plantefag, naturfag, bæredygtighed, pædagogisk vejleder og førstehjælp. Han har desuden fungeret som Fagformand for plantelærerne.

Jens Jørgen er kendt som en meget dygtig formidler, der med stor empati formår at engagere eleverne i undervisningen. Med stor faglighed har han udviklet og fastholdt de basale elementer i læren om planteavl.

Privat er Jens Jørgen Juelsgaard bosat i Tønning ved Brædstrup og gift med Hanne. Sammen har de to drenge.