25 år ved musikken

25 år ved musikken
06. 04 2013

For 25 år siden valgte den populære dirigent af Hovedgård Skoleorkester, Niels Peter Danmark, at trække sig tilbage efter mange års tro tjeneste som leder af byens populære og musikalske stolthed, og den daværende bestyrelse havde ikke besvær med at vælge efterfølgeren og tidligere medlem af skoleorkestret, Anne Sophie Thykjær, kaldet Fie, og det viste sig at være det helt rigtige valg.
 Igennem årene har hun som et gennemmusikalsk menneske og som en humørbombe ledet
skoleorkestret og Spilop’erne til musikalske oplevelser i både ind- og udland, og hun har skabt et godt sammenhold og et bredt kammeratskab i både skoleorkester og aspirantorkestret.
 Det kom alt sammen frem ved jubilæumsreceptionen i tirsdags. Begge orkestre spillede
selvfølgelig, både hver for sig og sammen, og der var underholdning og lykønskninger. Efterhånden var der et kæmpegavebord som bevis på, at det var en uhyre populær og afholdt person, der igennem årene har sat sit præg på musiklivet i Hovedgård, men som i øvrigt har en personlig vennekreds langt videre end som så.
 Og hovedpersonen var glad, rørt og taknemmelig, og hun lovede ”næsten” at fortsætte de næste 25 år.
bogo

Yvonne fra Sønderomme
Se også filmen fra Boll Web TV ”Yvonne fra Sønder Omme ved Fies 25 års jubilæum”. Yvonne fra Sønder Omme” er en sjov sketch udført af Michael Damkær ved Fie - Anne-Sophie Thykjærs 25 års jubilæum som orkesterleder ved HSO Hovedgård Skoleorkester den 2. april 2013.
 Du kan se filmen herunder. Link til smartphone og tablet: http://www.youtube.com/watch?v=0SmgGbIf8v4&feature=youtu.be

Sorry, you need to install flash to see this content.