50 års jubilæum hos Leo Piltoft

50 års jubilæum hos Leo Piltoft
06. 06 2018

Hvor ofte hører man om et 50 års jubilæum, ikke ret tit. Men i Gangsted kunne tømrermester Leo Piltoft Grundlovsdag invitere til åbent hus på firmaadressen, og det havde mange venner, forretningsforbindelser og gode bekendte benyttet sig af. Der var sørget godt for de mange gæster som holdt parkeret over alt på den smalle grusvej som fører op til firmaet. Her var flere overdådige pålægsborde, øl, vand og vin, og der fyldt op ved alle bordene.
 Selvom Leo ikke længere er helt ung, fortæller han: ”Jeg holder aldrig helt op” og i forbindelse med renoveringen af Gangsted Kirke kravlede Leo Piltoft også egenhændigt op i kirkens spir. Leos søn Peter Piltoft, som med tiden skal overtage firmaet, lytter med og tilføjer grinende: ”Hvis han ikke gjorde det, så ville vi ikke kunne kende ham”. Peter er vokset op i værkstederne og har leget i savsmuldet: ”Jeg har været fast inventar herude”.
 Firmaets nuværende direktør er Leos trofaste formand gennem mange år Tonny Hansen, som har været i firmaet siden 1985 og han bliver gerne 25 år ekstra hvis det er muligt. Tømrerfirmaet udfører alle slags tømrerarbejde og arbejdsstyrken svinger op og ned alt efter hvor meget arbejde man har hjemme. I øjeblikket er firmaet ved at lægge tag på Gangsted Kirke og har lige afleveret 16 lejligheder.
kildall