Åbent hus hos Kronow Klinik op til jul

Åbent hus hos Kronow Klinik op til jul
27. 11 2017

- Kom og prøv holdningskorrigerende tøj fra Anodyne, opfordrer Charlotte Bay Kronow, Kronow Klinik i Gedved, der holder åbent hus tirsdage op til jule fra kl. 17.00 til 20.00.
 Her får kunderne 10% på køb inclusiv gratis tøjprøvning og professionel vejledning til den rette model og størrelse.
 Der er en række fordele ved holdningskorrigerende tøj, forklarer Charlotte Bay Kronow.
 Det mindsker smerter og spændinger i nakke, ryg og skuldre. Støtter rygraden og giver dig en sund og rank kropsholdning. Stimulerer muskler og øger blodgennemstrømning og mindsker risikoen for skader ved sport og under træning.
 Du kan gøre flere gode køb i klinikken med 10 % besparelse på alle produkter til åbent hus: Gavekort, Behandlinger, Laser, Plussock kompressions strømper, Dalens Olie i julepakker og produkter fra Nordic Amber.
 - Du kan nemt finde en god julegave enten i form af produkter eller et gavekort til forskellige behandlinger f.eks. en eksklusiv luksus behandling med kosmetisk ansigtsakupunktur, siger Charlotte.
 Klinikken på Byskovsvej har nu fået de lækre kompressionsstrømper og sokker fra Plussock – udviklet af fysioterapeuter til elitesport eller til hverdagsbrug.
 - Strømperne reducerer smerte og muskelkramper, mindsker hævelse i benene, reducerer ømhed og stivhed i musklerne, øger energi og udholdenhed og øger restitution og regenerering.
 Et nyt tiltag i klinikken er High Power Laser som er effektiv smertebehandling til nakke, ryg, knæ og skulderproblemer. Laser behandling er en smertefri og effektiv metode til hurtigere opheling ved ledbåndsskader og fibersprængninger og mere kroniske smerter som slidgigt og diskusprolapser.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!