AC Horsens køber Jonas Borring og Oliver Drost

AC Horsens køber Jonas Borring og Oliver Drost
09. 01 2018

AC Horsens har købt Jonas Borring fri af FC Midtjylland, og den stærke offensivspiller har sat sin underskrift på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020.

Jonas Borring vil uden tvivl løfte niveauet i AC Horsens, og manager Bo Henriksen ser frem til at arbejde med ham.

- For os er det et drømmescenarie, for Jonas er en spiller, der passer perfekt ind i vores kultur og de værdier, vi arbejder efter. Han er hårdtarbejdende og ydmyg, og så er han ganske enkelt et godt menneske og en kvalitetsspiller, der kan gå ind og blive en kulturbærer. Vi sætter stor pris på spillere, der kan gå direkte ind og bidrage på og uden for banen, og det kan Jonas. Vi har arbejdet på den her transfer rigtig længe, og det er et scoop for os, for det er et perfekt match, og vi glæder os rigtig meget til at se ham i den gule trøje, fortæller Bo Henriksen.

Jonas Borring ser frem til at fortsætte karrieren på Langmarksvej.

- Jeg er sindssyg glad og glæder mig til at blive en del af AC Horsens, der har markeret sig rigtig godt og vist fremgang de seneste år. Når jeg ser på den måde, jeg spiller på, og AC Horsens spiller på, så passer det perfekt sammen. Jeg glæder mig til at bygge videre på mit niveau i AC Horsens, og jeg er sikker på, at vi kan skabe gode resultater sammen. Jeg er en rigtig glad mand, fortæller Jonas Borring.

AC Horsens har også købt Oliver Drost fri - fra Vejle Boldklub, og angriberen har sat sin underskrift på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2019.

AC Horsens havde Oliver Drost på et lejeophold fra september og året ud, og han sluttede rigtig stærkt af med to mål mod Hobro IK og SønderjyskE.

Manager Bo Henriksen ser frem til at arbejde endnu mere med 22-årige Drost.

- Vi er rigtig glade for, at vi har lavet en aftale med Oliver, der gælder de næste halvandet år. Han skulle bruge noget tilvænning i starten, og der er ingen tvivl om, at han skal blive endnu bedre fysisk, men vi så hans unikke spidskompetencer i de sidste to kampe. Vi skal sammen gøre ham til en mere komplet spiller, og vi vil gerne udvikle ham til at blive en spiller, der kontinuerligt kan blive kampafgørende i Alka Superligaen, for det har han færdighederne til. Vi er stolte over, at vi har været med til at udvikle ham i den rigtige retning, og vi glæder os til at hjælpe med at indfri hans potentiale, fortæller Bo Henriksen.

Oliver Drost havde oprindeligt kontrakt med Vejle Boldklub frem til sommeren 2018, men han bliver altså nu AC Horsens-spiller.

- Det er jeg utroligt glad for, og det var også hele målet med lejeopholdet i første omgang, at jeg skulle tilspille mig en permanent aftale. Jeg har lært meget af Bo og udviklet mig meget på det fysiske plan, og nu gælder det om at fortsætte udviklingen og hjælpe holdet. Jeg glæder mig til at spille en masse fodbold i den gule trøje og forhåbentlig score endnu flere mål, lyder det fra Oliver Drost.

www.achorsens.dk

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!