Ældre Sagen spiste sammen på Møllebæk

Ældre Sagen spiste sammen på Møllebæk
01. 05 2017
I sidste uge var hele Danmark inviteret med til bords ved arrangementer landet over

Sidste år skød Ældre Sagen og Horsens Kommune projekt ”Danmark spiser sammen - ingen skal spise alene” igang flere steder rundt om i kommunen.
 Det var i år lykkedes Ældre Sagen Horsens Nord at finde lidt ekstra økonomi i en anden kasse, således at der heldigvis blev plads til alle tilmeldte, fortæller Vera Elkjær. For et år siden var der tilmeldingsstop på 60, men i år kunne der således bydes velkommen til 81 på Restaurant Møllebæk.
 Arrangementet som Ældresagen og Folkebevægelsen mod Ensomhed står bag, støtter op om at ingen skal spise alene. Man kan tage på café eller et spisested, 2 eller en gruppe, spise ude i byen eller måske selv handle ind til en ”gør det selv middag”.
 - Man kan også f.eks. lave madgrupper, sagde Vera Elkjær og henviste til den omdelte brochure, så lå rundt på bordene på Restauranten. Så kunne der hyggesnakkes og deltagerne kunne henvende sig, når og hvis spørgsmål dukkede op.
 Og I år var menuen som Berit & co. serverede denne fredag middag på Møllebæk 2 retters. Indledningsvis blev der serveret hjemmelavet klar suppe, efterfulgt af tarteletter. Drikkevarerne var for egen regning i et sædeles vellykket arrangement i perfekte og hyggelige rammer på det lokale spisested ved Gedved.
 Interesserede i ”Mad og måltider” kan kontakte Vera Elkjær på tlf. 86531099.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.