Alle inviteres til at tage det første spadestik i Østbirk

Alle inviteres til at tage det første spadestik i Østbirk
16. 11 2017

Det første spadestik til den nye Østbirkhal skal ikke tages af en eller få personer, men af alle i og omkring Østbirk, der glæder sig over, at der nu bygges en hårdt tiltrængt hel hal ved siden af den eksisterende fra 1970.
 - Det er i høj grad opbakningen fra de lokale familier og virksomheder, der er baggrunden for, at vi nu kan bygge en hel hal i Østbirk, og derfor finder vi det naturligt, at de alle skal være med til at tage det første spadestik, siger de to formænd bag byggeriet, Bo Mogensen, Østbirkhallen, og Jens Simonsen, Østbirk Idrætsforening.
 Derfor opfordrer de to formænd alle til at komme til 1. spadestik på fredag den 17. november kl. 15.00 og medbringe en skovl eller spade. De to formænd vil så dirigere alle til på én gang at tage et første spadestik og dermed sætte gang i byggeriet.
 - Vi håber, vores opfordring bliver fulgt af mange både børn og voksne - af både tidligere, nuværende og fremtidige brugere af de nye faciliteter, som vi om et lille års tid vil kunne råde over, siger de to formænd.
 Den lokale opbakning til byggeriet har været enorm. 437 familier og enkeltpersoner har tegnet folkeaktier eller doneret beløb, og 67 lokale virksomheder har tegnet erhvervsdonationer.
 Den lokale indsamling er i øvrigt ikke helt færdig endnu, idet flere har ytret ønske om at give et bidrag, så der også bliver råd til inventaret i den nye hal. Inventaret søger Østbirk Idrætsforening også at skaffe midler til fra fonde m.m.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!