Alle på gulvet til gymnastikopvisning i Hovedgård

Alle på gulvet til gymnastikopvisning i Hovedgård
20. 03 2017

- Der er en vis spænding og glæde blandt gymnasterne, nervøsitet i øjnene, smil på læberne, super glæde, overraskelse og stolhed, når en ny øvelse og udfordringerne i løbet af sæsonen er lykkedes, sagde formand for Hovedgård og Omegns Gymnastikforening, Steffen Brun, forud for årets gymnastikopvisning i Hovedgårdhallen søndag eftermiddag, hvor gymnasterne skulle vise hvad sæsonen har budt på.
 Budskabet var at kammeratskab, glæde og fællesskab er ingredienserne i en god gymnastiksæson, og med disse ord bød Steffen Brun alle inden for, eller i bogstaveligste forstand ud på gulvet. I Hovedgård praktiserer man nemlig aktiv pause midt i opvisningen, hvor alle bliver budt ind i gymnastikkens verden med mulighed for at få pulsen op, og den opfordring blev taget godt imod af størstedelen af publikum.
 8 af 11 HOG-hold var på gulvet samt Gæsterholdet - Powerholdet. Før pausen viste Jungleunger, Krudtugler, Tons og Tommel, MGP piger og Springtroldene sig frem, og efter ”pausegymnastikken” det imponerende store Minimag Springhold, som tæller 70 gymnaster fra 2. til 5. klasse.
 Juniorholdet, Spring og Rytme er et samarbejde mellem Stensballe IK og HOG. Holdet står foran flere opvisninger ligesom gæsterholdet Powerholdet, som sluttede en festlig opvisning af i Hovedgårdhallen, hvor Forældre/barn-holdet havde sneget sig ind i den ældste afdeling efter pausen i et livsbekræftende ”break”.

FILM: Pausen i Hovedgårdhallen!

FILM: Alle på gulvet i Hovedgårdhallen!

yesKan du li' vores artikler, giv os et like her!

Sorry, you need to install flash to see this content.
Sorry, you need to install flash to see this content.