Alternativet klar til valget

Alternativet klar til valget
22. 09 2017

Alternativet i Horsens er nu klar med deres endelige liste til kommunalvalget den 21. november. Listen er som følger: Morten Kaj Jul Degnebolig, Kasper Mørup Møller, , Linda Baagø, Peter Vinther Rasmussen, Lena Hellström, Jais Kurečko Eriksen, Trine Wegener Bonde.
 Det er første gang Alternativet stiller op til kommunalvalget, både i Horsens, men også på landsplan. Derfor er byrådskandidat Morten Kaj Jul Degnebolig ekstra stolt af den solide liste partiet stiller op med til november.
 - Jeg er så glad over, at vi kan stille med en så bred og kvalificeret flok efter så kort tid i Horsens. Vi har Peter Vinther, folkeskolelærer i Stensballe, Linda Baagø, som er utroligt engageret i trafik omkring Byskolerne. Lena Hellström er selvstændig, Jais Kurečko Eriksen er multimediedesigner og musiker, Kasper Mørup Møller er IT ansvarlig, Trine Wegener Bonde er lærer og jeg selv er uddannet matematiker og biolog.
 - Kandidaterne er tilmed spredt aldersmæssigt og geografisk i Horsens.
 Morten Kaj Degnebolig tror, på trods af at Alternativet stadig er nye i Horsens, at partiet kommer ind i byrådet:
 - Landspolitisk går det rigtigt godt for Alternativet. Folk er trætte af politikere, der taler i tunger og ikke holder, hvad de lover. Mange vælgere støtter vores ønske om en åben dialog, mere fokus på det grønne og borgerinddragelse i de vigtige beslutninger. Det tror vi på, at de lokale vælgere også har lyst til at støtte i Horsens.
 Partiet to første kandidater har desuden politisk erfaring fra tidligere, hvor de var aktive hhv. i grupperne SF og SFU.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!