BIF Cup er blevet til en dag for hele familien

BIF Cup er blevet til en dag for hele familien
30. 11 2017

I de sidste to weekender af november blev der traditionen tro afholdt BIF Cup i Brædstrup Hallen. Igen i år var der udsolgt i alle årgangene, så i alt deltog der 174 hold henover de to weekender. 54 U9-U11 hold spillede i den første weekend og 120 hold i den sidste weekend for U6-U8.
 I år var der nye klubber der kom til langvejs fra; Esbjerg, Varde, Vivild, Grenaa og flere hold fra Fyn. Pigeholdene var igen at finde til BIF Cup 3-Bold. Pigefodbolden er på vej op, og det kunne man også se til BIF Cup, hvor der i weekenden deltog mange pigehold fra forskellige steder. Derfor vil der den 10. februar 2018 blive afholdt BIF Cup Tøzer for U9, U12 og U16 pigehold. 
 - Vi glæder os over, at så mange af de samme hold år efter år kommer tilbage til BIF Cup, vi begynder at kunne kende trænerne fra klubberne fra år til år. På samme tid kommer der nye til – nu stort set fra det meste af Jylland og Fyn. Det er vi stolte over, udtaler Mathias Kousgaard fra udvalget.

Sammen gør vi en forskel
BIF Cup udvalget, som består af 5 frivillige personer fra Brædstrup arbejder efter mottoet ”Sammen gør vi en forskel”. ”I fællesskab kan vi gøre et stort stykke arbejde for fodboldstævnet og vi prøver at udvikle vores stævne hele tiden, udtaler Mathias Kousgaard fra BIF Cup udvalget. I den forbindelse vil vi også gerne sige tak til vores sponsorer Jyske Bank, Sportigan Brædstrup, Bakkelandets Legetøj, Citroen Brædstrup, Phønix tag Vejle.
En stor tak skal også lyde til vores frivillige baneledere og andre personer vi samarbejder med for at det hele kan lade sig gøre.

En dag for hele familien
I løbet af de to weekender har der været rigtig mange besøgende i Brædstrup Hallen; spillere, trænere, forældre, søskende og bedsteforældre.
 - Vi er rigtig glade for at se så mange mennesker i hallen på vores stævne dage – det giver en fantastisk stemning i hallen, siger Mathias Kousgaard.
 Derfor skal det være en dag for hele familien – i løbet af de to weekender har der været konkurrencer i hallen, musik og speakning, tombold med over 1000 præmier, gratis kaffe fra vores hovedsponsor Jyske Bank, stor præmieoverrækkelse med præmier til alle, samt besøg af de to maskotter Oscar og Bodil og endelig det nyeste tiltag; Julestue for forældre, søskende og spillere.
 - Med alle disse tiltag ønsker vi at skabe en dag for hele familien, det skal være sjovt at komme til BIF CUP, fodbolden er i centrum, men vi ønsker at gøre det til en dag for alle.
 Tilmeldingen er nu åben for februar 2018. Her kommer det til at løbe af stablen den 3. og 4 februar for årgangene U6-U8.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!