Borgmesterbesøg på fodboldskole

Borgmester Peter Søren besøger fodboldskolen i FC Horsens
Borgmester Peter Søren besøger fodboldskolen i FC Horsens
Borgmesterbesøg på fodboldskole
30. 06 2020
Alle DBU-fodboldskoler landet over afvikles som planlagt, dog med retningslinjer i forhold til Covid-19. I Horsens deltog 165 fodboldspillere på årets DBU-fodboldskolen i FC Horsens.

I FC Horsens er det den første uge af skolernes sommerferie, hvor der i år deltager 165 spillere og 22 frivillige. Lidt færre end vi plejer at have, fortæller Martin Wilken Henriksen. Men restriktioner og retningslinjerne skal overholdes. F.eks. skal alt vaskes af, bolde, mål, kegler, veste osv. Maden plejer at være en buffet, men i år får hver enkelt deltager maden pakket forsvarligt ind.

Mandag formiddag dukkede borgermester Peter Sørensen op i FC Horsens, hvor han fik en snak om fodbold, en sport han selv har dyrket bl.a. som målmand for Egebjerg IF. Corona situationen blev også vendt, hvilke restriktioner der pt er i forbindelse med træning og kampe. Til slut trak Peter Sørensen lod om 2 DBU-fodbolde med autografer.

Covid-19 har også haft indflydelse på Superligaen og derfor dukker AC Horsens spillere heller ikke op på fodboldskolen i år. Men vi har andet i ærmet, siger Martin. F.eks. har vi forskellige konkurrencer hver dag i ugens løb og fredag finder vi en vinder, som vinder en signeret AC Horsens spillerbluse.