Børnenes Grundlovsdag i Gedved

Børnenes Grundlovsdag i Gedved
02. 06 2017

Torsdag formiddag den 1. juni fejrede børn flere steder landet over ”Lille” Grundlovsdag - Børnenes Grundlovsdag.
 I Gedved i den dejlige park ved Seminariet mødtes børn fra Hassel-Huset og Livets Børn for 3. år i træk. Og som ved alle Grundlovsarrangementer naturligvis med hovedtaler. I år ved Thomas Sommer, medejer og pædagog i Livets Børn. Thomas talte i børnehøjde til børnene om børns rettigheder, bl.a. om hvor heldige vi er i Danmark, hvor vi har ret til at komme i skole, ret til et godt liv. Men også om at vi stadig har et ansvar og ansvar for hinanden.
 Grundlovsdag markerer de rettigheder vi har som borgere i samfundet og ”Lille” Grundlovsdag for børn er ment som en sjov og festlig markering af at også børn har rettigheder og ikke mindst skal arrangementet være sjovt og styrke netværket i lokalområdet.
 Og munter, det var Lille” Grundlovsdag i Gedved. Vejret var, i modsætning til om onsdagen, fremragende. Solen skinnede fra en skyfri himmel, pædagoger og enkelte bedsteforældre sørgede for et spændende program med høj intensitet i børnehøjde. Programmet bød bland andet på fælleslege som katten efter musen og faldskærmsleg, motorikbane, ansigtsmaling, musik og rytmik og sæbebobleværksted. Og til slut sang alle sangen ”Alle børn har ret” som var blevet indøvet i børnehaverne forud for Børnenes Grundlovsdag.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.