Bridge - hvorfor det?

Bridge - hvorfor det?
20. 08 2018
Fordi bridge er sjovt og socialt, samt god hjernegymnastik. Bridge er en lidenskab for livet, den ultimative udfordring, verdens sværeste tankesport, og så er det socialt fællesskab, et kæmpe netværk og venskabelig konkurrence. Eller - bridge er, hvad man selv ønsker at gøre det til.

Er man bridgespiller på nettet, vil bridgespil i en klub give mere af det hele. Spiller man bridge privat, vil klublivet føje yderligt en dimension til spillet.

Kom og hør om bridge

Søndag den 26. august kl. 13 vil Brædstrup Bridgeklub gerne vise og fortælle om bridgespillet. Uforpligtende kan man prøve at spille spillet med nogle af klubbens medlemmer.  De nye bridgemater vil blive demonstreret. På hotel Pejsegården den 26. august fra kl. 13 til kl. 16.

Bridge bliver af mange fejlagtigt anset for at være en hobby forbeholdt den ældre generation, men spillet er på ingen måde bedre egnet til ældre end til yngre mennesker – tværtimod: de bedste professionelle bridgespillere i verden er alle startet, før de fyldte 20 år. Bridge er et stikspil på samme måde som whist. Det drejer sig om at få flest stik. Man har en fast makker. Det samme spil kort spilles ved flere borde, og resultaterne sammenlignes til afgørelse af, hvem der har udnyttet kortene bedst.

Brædstrup Bridgeklub er en stor bridgeklub med 40 til 50 medlemmer, men vi vil gerne være flere og indbyder derfor interesserede til at komme med i klubben fra den 3. september på hotel Pejsegården. Hver mandag aften frem til 1. maj spiller vi en parturnering af flere runder. Der kan være risiko for, at man bliver afhængig af sporten, af den dejlige tankesport, af det hyggelige fællesskab. Flere oplysninger om klubben og om bridgespillet på klubbens hjemmeside www.bbkbridge.dk.

Alle mandage i august spiller klubben sommerbridge kl. 19 på Hotel Pejsegården, hvor alle er velkommen til at se på. Formand for klubben, Karen Bolvig, svarer gerne på spørgsmål og tager imod tilmelding på telefonnr. 40 93 95 47.