Byvandring i Østbirk

Byvandring i Østbirk
04. 09 2019
Østbirk Borgerforening arrangerer mandag den 16. september byvandring i Østbirk. Borgerforeningen har allieret sig med flere lokale kapaciteter i form af Preben Egeholt, Halvor Jensen, Jens Jørn Lund og Jens Glavind, der på halvanden time vil guide deltagerne gennem byen.

Byvandringen starter kl 18.30 på den gamle station på Ryvej 6, og deltagerne vil derfra blive guidet gennem byen, hvor der gives et indblik i alle de forretninger og personligheder der gennem tiden har boet i Østbirk.

Undervejs vil deltagerne bla. få fortalt hvorfor den gamle station adskilte sig fra andre stationer på Bryrupbanen, biografens historie og hvor og hvordan den startede, skolens historie og dens forskellige placeringer i byen samt mange andre historier og anekdoter.

Byvandringen slutter ca kl. 20.00 i Østbirk Hallen hvor aftenen sluttes af med kaffe og kage.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Af hensyn til specielt arrangementet i hallen ser Borgerforeningen dog gerne at man på forhånd tilmelder sig arrangementet.

Har du en god historie eller nogle gamle Østbirk Billeder så tag dem med, så alle kan få en spændende og udbytterig aften.