Christopher koncert på Horsens Ny Teater

Christopher koncert på Horsens Ny Teater
05. 10 2018
Til foråret tager et at landets største livetalenter på tour og svinger forbi Horsens Ny Teater den 26. april 2019.

”Fans i krise: Christopher forsvundet”. Sådan lød overskrifterne fra flere danske medier tidligere på året. Og med fuldstændig radiotavshed på alle hans sociale kanaler i de seneste seks måneder, kunne det måske også virke sådan.

Men det var heldigvis ikke tilfældet. Efter et års pause var hitmageren pludselig tilbage med singlen ”Bad”, som gik direkte i top-20 på Spotify, hvor den blev liggende de næste mange uger. De nyeste singler ”Monogamy”og ”Irony”, som også hitter stort, vidner om, at Christopher er i fuld gang med at lave ny musik.

Med tre albumudgivelser og 15 officielle singler, der alle har solgt enten guld eller platin – har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af landets største popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Udover de mange streams har den danske superstjerne også bevist sit talent på scenen i både ind- og udland, og til april kan horsensianerne altså se frem til at opleve ham på teatret.