Connie blomstrer i Ejer Bjerge

Connie Brødsgaard indehaver af Connie's Blomster i Ejer Bjerge
Connie Brødsgaard indehaver af Connie's Blomster i Ejer Bjerge
Connie blomstrer i Ejer Bjerge
17. 03 2019
Tæt på Danmarks højeste punkt er der åbnet en hyggelig blomster- og brugskunstforretning. Her har Connie Brødsgaard taget springet ud i det uvisse som deltids-selvstændig.

Når man kører op mod Ejer Bavnehøj og svinger ind Brødstrupvej kommer man til indkørslen til Connie’s Blomster. Selve butikken ligger i et fint træanneks bag ved hendes og Torbens privatbolig.

Connie Brødsgaard har blandet været i medieverdenen tidligere og tog i februar 2019 springet og åbnede sin egen blomster- og brugskunstbutik helt oppe under himlen i det smukkeste danske landskab. Som nystartet er det svært at tjene nok til dagen og vejen i begyndelsen, og derfor har kun nogle timer hos Inge Kunz, som driver Torvehallerne i Sdr. Vissing. Selvom Connie og Inge Kunz teknisk set er konkurrenter, betyder det ikke så meget fortæller Connie Brødsgaard:

- Jeg har arbejdet for Inge et stykke tid og da jeg fortalte hende at jeg pønsede på at blive selvstændig, spurgte hun hvor jeg skulle have min butik. Jeg svarede: Ejer, og hun sagde det er ikke noget problem vi bor alligevel for lang fra hinanden.

Det gode arbejdsforhold afspejles også indbydes da Connie’s Blomster indkøber mange af deres afskårne blomster hos Torvehallerne. Udover blomster har Connie også lokalt øl fra Lundumskov Bryghus og chokolader fra Skanderborg, og Connie tilføjer:

- Min primære vare er blomster, men jeg samarbejder også med to keramikere Anne-Mette Granner og Kirsten Kirsa Keramik. Jeg laver også bårebuketter på bestilling, og jeg leverer buketter og dekorationer Tebstrup Dagli’Brugs.

I butikslokalet er der fyldt med fine og flotte varer, så kunderne har nok at vælge i mellem. Connie ser sin butik som et hyggeprojekt som måske med tiden kan vokse sig større. Men lige nu skal hun finde ud hvilken retning butikken skal tage.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook