Cuba stemning lige om hjørnet

Cuba stemning lige om hjørnet
08. 02 2014
Er Cuba farlig - ja, man bliver afhængig. Deltag i konkurrencen!

Anette Walther, der lige er flyttet ind og har åbnet Galleri i Søvind Kro, har været på flere inspirerende studieophold på Cuba. Det er anledningen til at Søvind Kro & Galleri torsdag den 20. februar fra kl. 19 til 22  bliver omdannet til et sandt Cubansk oplevelseseventyr.
 Aftenen starter med en typisk Cubansk festmiddag bestående af hummer og kylling - specielt tilberedt af Søvind Kro & Galleris nye køkkenchef Thomas Vinther, som lover alle gæsterne ”En menu med noget mere smag end det Cubanske køkken ellers byder på”.
 Middagen sluttes af med et festligt foredrag med lokale Anette Walthers rejsebeskrivelse og god historier fra hendes ophold på Cuba, foredraget har titlen ”Er Cuba farlig - ja, da man bliver afhængig”.
 Under middagen vil der være stille optræden af Sangerinden Lizandra Aquino med hendes band Hecho en Cuba som spiller live salsa til endnu en intim koncert. Det er toppen af cubansk Son, Salsa og Timba, hvor kun cremen af cubanske musikere medvirker, de får publikum helt op og ringe af glæde, hvilket dog lige må vente til efter middagen.
 Gruppen har optrådt et hav af steder både i Danmark, Sverige, Tyskland og resten af Europa.
 For at være sikker på at aftenens gæster virkelig hygger sig, vil der denne aften også være mulighed for Romsmagning af den berømte brune rom. Her vil være prøver fra 7 udvalgte gode rom fra bla. romfabrikken Havana Club, et sted hvor der til enhver tid i deres pakhuse er henlagt 200.000 tønder rom til lagring - ca 50 millioner liter. En tradition, der stammer helt tilbage fra 1700 tallet.

Det forbudte rum
I RejseCaféen vil der være indrettet et særligt rum med et stort udvalg af ægte Cuba-cigarer, så her vil der i disse ellers forbudstider være muligt at nyde en ægte Cohiba cigar, til en pris på op til kr. 300 pr. stk., siddende i en gyngestol i hyggeligt selskab. Samtidig vil Torben Fassing fortælle om historien bag de over 100 cigarer, der denne aften kan opleves og nydes.
 Så alt i alt er der virkelig mulighed for denne aften at pleje alle 5 sanser.

Søndagsmiddagene flot fra start
Efter åbningen af Søvind Kro & Galleri i fredag var søndagen premieredag for søndagsmiddagene.
 - Vi havde fuldt hus, også i gildesalen, men desværre måtte vi skuffe enkelte, der gik forgæves. Derfor udlover vi et gavekort for 2 til 3 retters Søndagsmenu efter eget valg inkl. velkomstdrink samt et gavekort til Cuba-arrangementet, også for 2 personer, siger Torben Fassing og glæder sig over den store opbakning i åbningsdagene.

Konkurrrence: Østbirk Avis Østjydsk Avis trækker lod om 1 x søndagsmiddag for 2 og 1 x 2 billetter til Cuba aften torsdag den 20. februar på Søvind Kro & Galleri. Du kan deltage i konkurrencen her: http://www.oestbirk-avis.dk/konkurrencer