Daniel Steen Andersen fra Horsens repræsenterer Danmark til EM på hjemmebane

Daniel Steen Andersen fra Horsens repræsenterer Danmark til EM på hjemmebane
29. 11 2017

Daniel Steen Andersen, 22 år, er en af de 38 svømmere, som skal repræsentere Danmark ved EM i kortbanesvømning på hjemmebane. EM finder sted i Royal Arena i København fra 13. til 17. december.
 Det glæder den mangedobbelte danmarksmester sig til:
 - Jeg ser frem til at svømme foran en masse mennesker og se, om jeg ikke kan præstere mit bedste For fire år siden var jeg med til EM i Herning og det var en sindssyg fed oplevelse. Derfor forventer jeg, at jeg kan bruge opbakningen fra publikum til noget positivt og forhåbentlig svømme hurtigere med dem i ryggen, siger han.
 Daniel Steen Andersen kvalificerede sig i 100 m fly, hvor han også blev danmarksmester i november. Desuden stiller han op i 50 m fly, hvor han ved de danske mesterskaber blot var syv hundrededele af et sekund fra at klare kravtiden.
 For ham og de 37 andre svømmere på EM-holdet bliver det noget helt særligt at svømme et internationalt mesterskab på hjemmebane, og med et så stort dansk hold tror Dansk Svømmeunion på en magisk stemning i Royal Arena, som med svømme-EM skal huse sit første store sportsevent. For fire år siden var der EM på kortbane i Herning, og ved den lejlighed skabte arrangørerne et brag af en svømmefest for både deltagere og publikum.
 Opbakningen fra Horsens Svømmeklub, hvor Daniel Steen Andersen begyndte at svømme for godt 12 år siden, bliver i hvert fald god. Mange fra klubben har allerede købt billetter til EM-stævnet for at heppe på deres lokale favorit, som efter alt at dømme skal i vandet onsdag 13. december og lørdag 16. december i de to discipliner.

EM i svømning 2017 i samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Hovedstadens Svømmeklub for det europæiske svømmeforbund, LEN. (Foto: Lars Møller).

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!