DBU kom forbi Gedved

DBU kom forbi Gedved
07. 06 2018

Mandag den 4. juni kom DBU fodbold forbi Gedved IF med et nyt tiltag som hedder ”Hovede-kroppen-klubben fortæller Lene Harpøth Iversen. Det er et samarbejde med Gedved Skole og Gedved IF, hvor elever fra 2. og 3. klasse har gennemgået en Trivseldag hvor eleverne har lært at rose hinanden og tale pænt til hinanden og ikke mobbe. En Sundhedsdag om kost og motion hvordan den fremmer og påvirker kroppen og indlæring. forløbet blev asluttet med at møde DBU en Åben skoledag. Her mødte 2 friske instruktører fra DBU og så var der fart over dagen.
 Gedveds 7 klasse mødte op kl. 8.30 og fik undervisning i hvordan en klub fungerer og hvilken opgave hjælpetrænere kan bidrage med. De udfordringer som en hjælpetræner møder og hvordan man taler og opfører sig som hjælpetræner.
 Derefter var 7. klasse ude på fodboldbanerne og sætte de forskellige stationer op som 2. og 3. kl. skulle udforske.
 Der var spænding på og hos eleverne lidt usikker på om de kunne, men deres lærer var hos dem og var gode til at opmuntre dem.
 Kl. 10 kom 100 elever fra 2. og 3. klasse og så var der liv og glade dage på Gedved Stadion.
 Eleverne blev delt i 8 grupper, og så skulle de ud at finde sunde ting og vitaminer og forskellige bolde/finde lege, så alle kunne være med om man kunne lide fodbold eller ej. 7. klasse var instruktør på alle stationer og DBU instruktørerne holdt øje med tiden, hurtigt var 4 timer gået og alle havde været rundt og prøvet alle stationer og stemninger var lige så høj som solen varm.
- Det var en super dejlig dag og tak til DBU og Gedved Skole, siger Lene Harpøth Iversen.
 - Jeg håber at mange at de utrolig dejlige 7 kl. elever har mod på at være hjælpetræner, for der er brug for jer både i Gedved IF og i Gymnastikforeningen Gedved siger træner Lene Harpøth Ifversen som var ansvarligt for dette til tag med DBU, Gedved Skole og Gedved IF.