Dejligt julemarked på Skovly

Dejligt julemarked på Skovly
30. 11 2019
På aktivitetscentret Skovly i Hovedgård afholdt lørdag 30. november det årlige julemarked med masser af fine ting og et stort Amerikansk lotteri, hvor der var masser af præmier fra de mange sponsorer.

I stueetagen var der mulighed for at hygge sig i godt selskab og nyde en af de velkendte tarteletter som smagte ekstra godt med udsigten til en frostklar blå himmel.

Der var mange fine ting i boderne og ved en af dem var der hæklet babylegetøj som blandt andet forestillede bananer, broccoli, gulerødder og auberginer. Som en af de frivillige sagde:

- Dem kan ungerne tage i munden uden at tage skade og så tørrer de hurtigt igen, og børnene elsker at lege med dem.

På anden sal – i aktivitetssalen – var der mulighed for at spille Amerikansk lotteri og præmiebordet strakte sig gennem hele lokalets længde og de mange sponsorer har været gavmilde i deres donationer til Skovly.

Ved et af bordene traf vi Ejnar Sørensen som havde vundet lidt gode sager og han var godt tilfreds med præmierne selvom de ikke var gratis:

- Det koster jo at vinde disse præmier, men overskuddet går til et godt formål som vi gerne støtter.

Ved et andet bord måtte en herre have hjælp til at bære sine gaver ud, da han ikke selv kunne bære alle de mange gevinster. Det blev hygget godt igennem på Skovly i gode venner selskab.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook