Den røde tråd i Egebjerg

Den røde tråd i Egebjerg
28. 02 2017
Borgmesterhilsen som titel på årets Egebjergrevy

4 forestillinger i sidste uge henrykkede i Egebjerg-Hansted Forsamlingshus.
 Den lokale revy har mange år på bagen og er i den grad ”still going strong”. Og når man som i Egebjerg, som  revyholdet bebudede, har ”egen borgmester”, så kan man også tillade sig at drille ”Peter den Store”, som i indledningen af årets revy ”Den røde tråd”, hvor Peter Sørensen måtte stå for skud. Alene titlen har mange fortolkninger, og disse blev leveret så latteren allerede fra starten brølede i det rummelige hus Egebjerg råder over.
 Og naturligvis gik det hele igang med at Peter klippede den røde tråd.
 Revyen i Egebjerg er bundet sammen af egne tekster, tekster og musik fra andre revyer og inspiration fra nettet. Små sketches og monologer, fine musikalske sammensætninger og med humor og latter i højsædet. Det er virkelig morsomt, både for de lokale, men alle kan med udbytte tage til en revyoplevelse i Egebjerg, det er en oplevelse som bringer godt humør.
 Paletten af numre kommer langt omkring og skuespillerne opfører sig tilnærmelsesvis som professionelle amatører. Replikkerne sad allerede ved generalprøven lige i skabet, og det må i løbet af ugens forestillinger have udviklet sig til at være uovertruffent.
 Og så fornemmer man tiltider en forventningsfuld summen, som når Flemming Dam Thomsen som tryllekunstner på gebrokken dansk blot behøver at vise sig, så ruller salen.
 - Det skyldes at f.eks. nummeret med tryllekunst er et af de tilbagevendende successer som hver år kommer i ny indpakning, forklarer Bent Grodt Andersen, som har været tilknyttet revyen i en årrække.
 I årets revy kunne publikum opleve Casper Bo Jensen, Flemming Dam Thomsen, Claus Ryan, Dan Seiling Kirkel, Taus Houmøller, Kathrine Markussen, Kirsten Møller Rasmussen og Sarah Rasmussen. Bag tangenterne sørgede Kenny Jensen for at alt spillede og Keld Kortermann Sterlø sad bagest i lokalet og styrede begivenhederne.
 Undervejs mod klimaks er skuespillerne blevet vejledt af Bjørn ”Bønne” Christensen - med stor succes fortalte de larmende klapsalver fra salen.
 Og til sidst så klippede Peter Sørensen såmænd den røde tråd - igen ...

Se film fra revyen her!

winkKan du li' vores artikler - giv os et like her!

Sorry, you need to install flash to see this content.