Det er så hyggeligt i Gedved

Det er så hyggeligt i Gedved
16. 12 2016
Kultur- og Medborgerhuset i julestemning torsdag aften

Torsdag aften indbød Gedved Musikforening, traditionen tro, til julekoncert i Kultur- og Medborgerhuset.
 I husets dejlige rammer var der velfortjent opbakning til et flot julearrangement, hvor Musikforeningen og Vinklubben havde planlagt en fælles aften.
 60 hyggede sig med spisning forud for julekoncerten, der kl. 19.30 for endnu flere skuede op for julestemningen.
 Lokale Diana Dott Buck udgør sammen med Stephanie Gudmundsen og Julian Hartwig-Hansen på el-guitar, trioen Sandstorm. De 2 sangerinder henrykkede med julesange fra julekalendernes successer, juleklassikere og krydrede koncerten med Dianas egne kompositioner. Stephanie imponerede i særdeleshed med sin fornemme vokal i de mere jazzede udgaver af de stemningsfyldte klassikere. Krydret med fællessange havde den fyldte café en åbenlys dejlig aften, som gik godt 20 minutter ud over det planlagte, til alles store tilfredsstillelse.
 Efter koncerten fortsatte en stor del af gæsterne til aftenens smagning på rød- og portvin tilrettelagt af Gedved Vinklub og den lokale uddeler Mikael Steiniche. Udsøgte dråber som vinklubbens Martin Frydenlund udtrykte det i sin velkomst, og hentydede til at Mikael havde været i de hemmelige gemmer i SuperBrugsen for at finde noget særligt godt.
 Nok til overraskelse for mange præsenterede uddeleren indledningsvis en L. A. Getto, Nabbiolo fra den Mexicanske vestkyst. En vin som faldt i god smag bordene rundt, og tilmed som de øvrige vine, kunne bestilles til særlig god pris på aftenen.
 Mikael Steiniche havde fundet gode bud på julens og nytårets vin, men tilføjede med et smil at de jo sagtens alle  kunne drikkes året rundt.
 En Amarone Anneberta Docg Veneto kom i glassene, krydret med ordene om fremstillingen af Amaronevinenes kraftfulde smag, efterfulgt af 3 portvine smagt op imod hinanden, tilført kyndige ord fra den lokale fagmand, som sammen med vinkyndige Knud Ankjær skænkede for deltagerne.
 Og tilsat Medborgerhusets lille buffet til indholdet i glassene var det den helt perfekte afslutning på et dejligt julearrangement i Gedved.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.