Det skete i de dage...

Det skete i de dage...
08. 12 2018
…at et lille barn blev født. Han fik navnet Jesus. Han voksede op og gik rundt og talte om hvordan hvert eneste menneske er netop et Menneske. Hvordan hvert eneste menneske er noget helt særligt. Han talte om, hvordan vi kan gøre godt for hinanden.

Vi mennesker hørte det og begyndte at holde fest hvert år til jul, hvor vi giver hinanden gaver - for netop at glæde hinanden og være gode ved hinanden.
Alle vil da gerne være med hvor der er fest og glæde. Således meldte Julemanden og nisserne "sig på banen".  De ville også så gerne være med til jul. Og julemanden lovede at han netop ville arbejde i den ånd: At glæde andre.

16. december kl. 14.00 holder Østbirk Kirke og Borgerforeningen i fællesskab gudstjeneste i Østbirk kirke. Det foregår på børnenes præmisser - dvs. enhver er hjertelig velkommen. Julemanden har lovet præsten at komme og har også lovet, at have en stor pose slik med til alle børn.

Børn, der vil gå Lucia til gudstjenesten, der begynder kl. 14.00 - møder op i Østbirk Kirke kl. 13.00, hvor der øves. Kl. 14.00 er der Gudstjeneste med Luciaoptog og Juleevangeliet på munter børne vis.

Efter Gudstjenesten vil vi prøve at lave en levende Børne-guirlande omkring Østbirk Kirke og den skulle gerne i rekordbogen. Julemanden har lovet at komme her!!! Alle, de har lyst er efterfølgende velkomne til at gå med videre over i Præstegården, hvor Borgerforeningen står klar med juleklip (Gratis at deltage og klippe). Der kan i Præstegården købes kaffe, kakao mv. til ganske små penge.

Så blev det endelig jul...