Dragterne klar til det allestørste Luciakor

Dragterne klar til det allestørste Luciakor
08. 12 2016
Luciadragter til Danmarks - måske - største Luciakor den 18. december Østbirk Kirke

4. søndag i advent, den 18. december arrangerer Østbirk Borgerforening og Østbirk Kirke jul sammen. Der er festlig gudstjeneste kl. 14.00 med Luciaoptog.
 Ethvert barn, der vil være med til at gå Lucia, møder op i kirken kl. 13.00. Så skal der øves Lucia sang sammen med præsten.
 - Skal vi være Danmarks største Lucia kor!? – ja, så skal vi bestemt også se ordentlige ud i hvide gevanter.
 - Derfor var flere skønne damer mødt op i Præstegården i onsdags, og der blev klippet og syet på livet løs. Der er i Præstegården cirka 50 gamle luciadragter – nu skulle der syes 100 mere. 100 lange Luciadragter, der kan skjule også bukserne man har indenunder.
 - Det var knap, at vi blev færdige. Flere af disse skønne frivillige tog derfor lige et par luciadragter med hjem for at sy færdigt derhjemme. Elsemarie Nielsen – Purup, som jo er kendt af mange her på egne for at sy både det ene og det andet – ja, hun tog en kæmpe stak med hjem, ligesom Jane og hendes datter Helle Jescika Skov tog en større stak med hjem, siger sognepræst Lone Buhl Pedersen.
 - Sammen så kan man bare meget mere! Ih, hvor er det skønt – jeg mærker det igen og igen, at I alle er så klar til at ville gi ve en hånd – hvilken forskel det gør.
 - Den 18. december  i Kirke og Præstegård. Det bliver så godt.  Sidste år, hvor godt 70 børn gik Luciaoptog – ja, sikken stemning – sikken oplevelse, siger Lone Buhl Pedersen.
 - Sidste år var det en fantastisk dag i Kirke med Luciaoptog, levende juleevangelium, Julemand og Præstegården med hygge i stor stil…. - vi ved, at det bliver lige så fantastisk i år.
 - Ih, hvor jeg glæder mig!

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.