Drama i Østbirk Skoles Gymnastiksal

Drama i Østbirk Skoles Gymnastiksal
08. 02 2017

Tirsdag opførte elever fra Udgård på Østbirk Skole drama i gymnastiksalen. Først 2 formiddagsforestillinger for børnehaverne, og til aften blev dramastykkerne opført ved et forældrearrangement med fællesspisning og efterfølgende hygge.
 Formiddagsforestillingerne var samtidig generalprøve, og her var skuespillerne dygtige til at hjælpe hinanden, så de sidste finesser sad lige i skabet til det voksne publikum var på plads om aftenen.
 Elervene på rødt og gult hold (0.-1. klasse) opførte ”Grøn er bækken”. En bæk, som ikke var så rar at være i for blomsterne, efter nogle havde svinet den til, men så kom både pindsvind, mariehøns og frøer til hjælp.
 Bagefter opførte blåt hold (2. klasse), stykket ”Mis med de blå øjne. Her præsenterede skuespillerne sig selv. Begge forestillinger blev indledt med festlig fællessang.
 Hele C-fløjen har arbejdet med dramastykker med forskellige overskifter. De 2 dramastykker er udarbejdet og opført af Udgårdsbørnene og deres lærere. Børnene har selv lavet kostumer og kulisser og forberedt forestillingen i løbet af de sidste 2 uger, hvor der har været arbejdet med drama på skolen.
 De involverede lærere og pædagoger i Udgård er Anita Roed Jacobsen, Marianne Lindquist, Ragna Thomsen og Sine Holm.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.