Efter valgkampen

Valgplakater i Søndergade i Brædstrup.
Valgplakater i Søndergade i Brædstrup.
Efter valgkampen
18. 11 2013
TV Sket&Sets udsendelser den 23. og 30. november

Efter tiden med valgkamp vender TV Sket&Set tilbage til den traditionelle produktionshastighed, der betyder, at der kun laves 30 minutters fjernsyn hver 14. dag. Så samme program løber over skærmen to lørdage i træk!
 First Lego League er et kæmpe arrangement, som hvert år gennemføres på VIA University College i Horsens – og mange andre steder i Norden og i den ganske verden. Deltagerne er børn og unge i alderen 10-16 år, og hensigten er at øge interessen for teknologi og naturvidenskab. TV Sket&Set har besøgt en af de deltagende klasser forud for og i forbindelse med årets arrangement. Det er 8. A på Dagnæsskolen i Horsens. Klassens opgaver var at udtænke og illustrere en løsning i forbindelse med klimaforandringerne samt at bygge og programmere en robot. Klassen opnåede ikke en topplacering på First Lego League, men havde alligevel stort udbytte af deltagelsen.
 TV Sket&Set regner med at have en lille reportage fra valgaftenen. Man har også været ude at studere valgplakater, og der fortælles om gode og mindre gode af slagsen.
 TV Sket&Set er desuden på vej med en skildring af den mergelgrav i Søvind, der er tilgængelig i kraft af, at der er anlagt en udmærket offentlig natursti omkring den.
 TV Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd. De enkelte indslag lægges også på YouTube og på www.oestbirk-avis.dk/film

Sorry, you need to install flash to see this content.
Sorry, you need to install flash to see this content.