Ekspedition Syd i Kattrup

Ekspedition Syd i Kattrup
19. 08 2013
TV Syds Ekspedition Syd har været på besøg i Kattrup og sender programmerne i denne uge

Ekspedition Syd er tilbage fra sommerferie og den nye sæson begynder i Kattrup. Ekspedition Syd programmerne sendes kl. 19,30. I første program besøger Ekspedition Syd Jacob Rantzau, TV Syds programomtaler er således: Mandag: Jacob Rantzau er maler og godt på vej til at slå igennem. Han har valgt at slå sig ned i Kattrup for at få fred til at male. Han maler nogle store og symbolladede malerier, nogle af dem endda meget store.
 Tirsdag: Kasper T. Andersen er egentlig skolelærer, men har gjort sin hobby til sit arbejde og har lavet et jagtrejsebureau med kontor på et nedlagt landbrug. Jelling Rejser hedder det, og det er fordi han og fruen oprindeligt boede i Jelling. Han har hytten fuldt med de særeste trofæer.
 Onsdag: Skt. Ignatius Healing center. Lige uden for byen har en gruppe mennesker lavet et center for healing, medidation og åndelig fordybelse. Og Skt. Ignatius var en katolsk munk, der grundlage jesuitterordenen. Men healingscentret i Kattrup tilhører ikke en bestemt religion - i meditaionsrummet står også Buddhafigurer.
 Ugens ekspedition slutter torsdag lidt uden for Kattrup, hvor en lokal ildsjæl forsøger at blæse liv i Møllebæk, den gamle landevejskro mellem Horsens og Århus.
 TV Syds udsendte TV programmer stemmer ikke helt overens med hjemmesidens, hvad angår hvilke byer Ekspedition Syd sender fra på dagen, men mon ikke den står på Kattrup ugen ud som skrevet i det udsendte program til pressen. Ekspedition Syd programmerne bliver hyppigt genudsendt og der er link til programmerne på www.oestbirk-avis.dk/film efterhånden som de frigives.

Jacob Rantzau: http://www.tvsyd.dk/ekspeditionsyd?categoryid=438&video_id=60180&page_num=1&autoplay=1

Kasper T. Andersen: http://www.tvsyd.dk/ekspeditionsyd?categoryid=438&video_id=60197&page_num=1&autoplay=1

Skt. Ignatius Healing center: http://www.tvsyd.dk/arkiv/2013/8/21?video_id=60215&autoplay=1

Restaurant Møllebæk: http://www.tvsyd.dk/arkiv/2013/8/22?video_id=60231&autoplay=1