Ekstra MGP-koncert på Horsens Ny Teater

Ekstra MGP-koncert på Horsens Ny Teater
10. 01 2019
Billetterne til årets MGP-koncert er nærmest fløjet ud af billetsalget, og Horsens Ny Teater er derfor glade for, at det er muligt at tilbyde de mange MGP-fans endnu en koncert, så alle får chancen for at opleve deres idoler.

Årets MGP-brag i Horsens Ny Teater d. 28. april har vist sig at være en utrolig populær begivenhed. Billetterne til koncerten er støt og roligt forsvundet, og der er nu kun ganske få billetter tilbage til den oprindelige koncert.

Det er derfor med stor glæde, at Horsens Ny Teater kan tilbyde billetter til koncert nr. 2, så alle MGP-fans i Horsens og omegn får mulighed for at se deres idoler helt tæt på. Ekstrakoncerten løber af stablen samme dag – søndag d. 28. april – kl. 14.00.

DR viser selve MGP-showet i marts, og en god måneds tid senere kan vinderen og andre udvalgte deltagere fra MGP opleves til de to koncerter på Horsens Ny Teater. Af gode grunde ved vi først til marts, hvem der vinder – og dermed også, hvem der kommer og synger deres hits her i Horsens til april, men én ting er sikkert: De populære MGP’ere giver den gas og laver en fest for alle deres fans.

Teatret offentliggør navnene på de optrædende, så snart der kommer nyt fra DR.