Elever fra Langmarkskolen laver fuglehuse til Østre Kirkegård

Elever fra Langmarkskolen laver fuglehuse til Østre Kirkegård
29. 11 2017

Et samarbejde mellem skole og erhvervsliv har resulteret i nye fuglehuse til Østre Kirkegård. Fuglehusene er designet og produceret af elever på Langmarkskolen.
 I torsdags den 23. november fik Østre Kirkegård i Horsens de nye fuglehuse. Leverandøren er Langmarkskolen, nærmere betegnet elever fra 6. årgang der i faget håndværk og design har arbejdet med at producere fuglehusene til kirkegården.

Eget design fra a-z
Eleverne har på egen hånd produceret husene med alt hvad det indebærer af design, tegninger og håndværk. En del af produktionen har også været at undersøge fuglefaunaen på Østre Kirkegaard, så husene er tilpasset kirkegårdens fugleliv.

Udfordringer på flere faglige niveauer
Samarbejdet mellem skole og kirkegård kom i stand gennem en personlig kontakt til kirkegården. For eleverne er projektet en værdifuld og lærerig kontakt med virkeligheden uden for skolens mure, hvor de lærer at tænke selvstændigt og helhedsorienteret, mens de arbejder med produktudviklingen.
 Elevernes kreativitet får desuden frit løb og de udfordres på flere faglige niveauer fra det boglige til det håndværksmæssige.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!