En aften Bent Isager-Nielsen: Det onde

Bent Isager-Nielsen
Bent Isager-Nielsen
En aften Bent Isager-Nielsen: Det onde
12. 09 2019
Tirsdag 24. sept. Kl. 19 i Voerladegård kirke får du muligheden for at møde et spændende menneske som mange kender fra medierne, da Bent Isager-Nielsen var drabschef for Politiets Rejsehold.

”Hænderne op, svarede han og hev en pistol frem fra krigens tid. Min daværende kone var gravid med min datter, og jeg blev oprigtigt talt bange for, at han ville skyde mig” udtaler Bent Isager i et interview i Euroman, hvor han fortæller om en af de gange, han oprigtigt troede, han skulle dø. Det var i begyndelsen af hans karriere i politiet. Senere blev han drabschef for Politiets rejsehold og har stået i spidsen for at opklare mange forbrydelser.

Tirsdag den 24. sept. kommer han til Voerladegård og vil fortælle om, hvordan han har oplevet både ondskab og det modsatte i det virkelige liv. ”Man jager et bæst og fanger et menneske” er titlen på hans erindringsbog, og sammen med retsmedicineren Hans Petter Haugen, udkom han for nylig med bogen: ”de 7 dødssynder”. Så det er en meget spændende foredragsholder, der kommer til Voerladegård.

Foredraget er det første af to, der handler om ”det onde”. Næste foredrag er torsdag d. 31. okt. og handler om terror. Da der ikke er plads nok i menighedshuset, kommer foredraget til at foregå i Voerladegård kirke. Foredraget er gratis, men af hensyn til planlægningen bedes man tilmelde sig til Nis Heissel, tlf. 2616 5588.