Et frygteligt fængsel

Et frygteligt fængsel
13. 04 2019
Når man nærmer sig FÆNGSLET i Horsens hører man på afstand frygtelige skrig, uhyggelig latter og underlige unaturlige lyde. Selvom om man måske ikke skulle nærme sig de tykke gamle mure strømmer folk til, for at komme ind og blive skræmt fra vid og sans.

Det hele er teater og masser af special effekter med lyd, lys og røg, som er sat i scene Dystopia Entertainment fra Vejle, som tidligere har lavet forestillinger på Fængslet.

Din første arbejdsdag på Frygt Fængslet

Alle som har købt billet ved, at det er deres første arbejdsdag på FÆNGSLET og de skal nu bevise overfor fængselsbetjente, psykologer, læger og sindssyge indsatte at de kan håndtere presset, der følger med jobbet.

Fredag 12. april var der premiere på Frygt FÆNGSLET – Nemesis, og forventningsfulde gæster fyldte godt op i det gamle vagtrum, hvor alle havde fået udleveret et klistermærke med nummer, til at sætte på tøjet. I Rummet blev der holdt øje med de nye fængselsaspiranter af en meget skrap og bestemt dame. Dette lagde den først kim til den store forskrækkelse.

Horror-baseret interaktivt totalteater

Gæsterne eller publikum som de i virkeligheden er, bliver ført rundt i de gamle bygninger og bliver mødt af mange forskellige karakterer og udfordringer de skal løse for at komme videre rundt. Turen starter i velkomstområdet og kommer helt op på fjerde sal og helt ned i de mørke kælderrum hvor der sker uhyggelige ting.

Det er bestemt en oplevelse værd at prøve en tur når man skulle dømme efter gæsternes reaktioner, hvor flere af dem var skræmte og parate til at forlade ”herlighederne” hurtigst mulig.

Frygt FÆNGSLET er et horror-baseret interaktivt totalteater, hvor gæsten selv er centrum i fortællingen. Med baggrund i psykologisk forskning om frygt og over 25.000 skræmte gæster, har Dystopia Entertainment arbejdet hårdt for at skabe den ultimative horror-oplevelse.

Du kan opleve den hårrejsende forestilling 12.-13., 18.-20., 26.-27. april kl. 18.30-23.00.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook