Et slaraffenland for julefans

Et slaraffenland for julefans
07. 11 2016
Hos Midtjysk Blomstermarked begyndte julen allerede i september

De store bannere ud til Gl. Århusvej lige udenfor Hovedgård fortæller at drivhusene bagved skiltningen er et besøg værd.
 Allerede i indkørslen mødes kundestrømmen af et væld af årstidens træer, planter, kranse og krukker. Selv om havesæsonen ikke er på det højeste netop nu, summer det af hektisk aktivitet hos Midtjysk Blomstermarked, navnet som Gartneriet Per Ulrich A/S er kendt under.
 Og når dørene åbnes er det da heller ikke sommerblomster, der møder øjet i de 1200 kvm drivhuse. Her er der i bogstaveligste forstand dækket op til jul og i alle afskygninger.
 Udvalget er kolossalt og for enhver smag. Gør det selv nips i alle afskygninger, nisser, færdigelavede kranse og dekorationer og naturligvis julens blomster.
 - Julestjernerne er netop hjemkommet, siger Svend B. Larsen og tager et par i favnen til ære for fotografen. Julestjernerne i 4-6 grenede udgaver har en pris på 15 til 30 kr., en pris som er særdeles konkurrencedygtig.
 Svend har en fortid som produktionschef i Vietnam og Tyrkiet for Queen i Hinnerup.
 - De gode kontakter gør at vi kan finde den gode kvalitet, til den bedste pris, og det kommer naturligvis kunderne til gode.
 Julestjernerne kommer fra Nordjylland og Midtjysk Blomstermarkeds største hjemlige leverandører er netop derfra samt fra Aarhus og Fyn.
 - Også en stor del af julepynten er fra lokale leverandører, siger Svend og peger på stativet med hjemmestrikkede nisser. - Disse laver en dame fra Odder til os.
 En del af de mindre nipsting importerer firmaet fra udlandet. Varianterne i de mange kasser i drivhusene skal opleves - julebånd, engle, kugler, kogler, ja, sågar allerede også nytårspynt og ikke mindst stearinlys.
 - Jeg er sikker på vi har markedets billigste priser på stearinlys, siger Svend og peger ud over de store borde med lys i stakke i alle størrelser.
 - Allerede nu er der god fart på omsætningen i juletræer på fod og pyntegrønt og omkring fredag i uge 45 .begynder salget af juletræer, siger Svend.
 Hos Midtjysk Blomstermarked er der kunder som går på oplevelse i de store drivhuse, og kunder som ønsker den hurtige ekspedition. Færdigbundne buketter og kranse til kirkegården står derfor altid klar i udvalg, og med de gode parkeringsforhold lige ved døren, så efterkommes også ønsket for dem, som skal hurtigt ud ad døren igen.
 - Kig indenfor, vi byder altid på lidt godt til ganen, tilføjer Svend.

Se video her!

yesGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.