Eventyrlig koncert for de mindste i Egebjerg

Stine Michel fanger de yngste i publikum med sine eventyr
Stine Michel fanger de yngste i publikum med sine eventyr
Eventyrlig koncert for de mindste i Egebjerg
16. 12 2018
I år kan Egebjerg forsamlingshus fejre 130-års jubilæum og i en række af arrangementer afsluttede man søndag 16. december med en koncert for de mindste med Stine Michel og Eventyrorkesteret.

Da avisen ankommer til Egebjerg forsamlingshus mødes vi af glade unger og en mandsstor mekanisk julemand inden vi bliver budt på kaffe og en god snak om forsamlingshuset.

Det er lidt uhyggeligt, men også sjovt

De yngste havde allerede i god tid fundet en plads inde i salen og ventede i spænding på at Stine Michel og hendes orkester komme ind og begynde. Endelig kom eventyrorkesteret ind og Stine fangede sit publikum allerede efter få sætninger og begyndte på en drabelig historie om heksen Rumlerikke som spiser alt og en fortælling om hvordan Kæmperne skabte Danmark, som først var helt flad, men da de kastede med jordknolde, blev bakker og søerne skabt… og ikke mindst Himmelbjerget!

Topunderholdning i øjenhøjde med børnene

Det er skønt at møde og høre et professionelt orkester, som helt og holdent spiller og optræder på børnenes præmisser. Koncerter for børn er altid et sammenspil mellem scenen og publikum, og i Egebjerg forsamlingshus fik Stine Michel og Eventyrorkesteret alt hvad de var kommet efter, 70 glade og kommenterende unger som havde en fest, og ikke mindst et velspillende orkester.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook