Familiedag på Elbæk Efterskole

Familiedag på Elbæk Efterskole
19. 11 2018
Hovedgård og Omegns Gymnastikforening afholdt lørdag den 17. nov. familiedag på Elbæk Efterskole fra kl. 9-11. Godt 80 personer i alle aldre mødte op og havde et par sjove timer sammen.

Efter fælles opvarmning var der stillet diverse redskabs- og legebaner op. De mindste hyggede og legede med faldskærme og slog kolbøtter og legede lege. De lidt større børn udfordrede deres forældre til at prøve at slå saltoer og hoppe højt i store trampoliner. Flere blev udfordret og overskred grænser.

Flere af de voksne fandt ud af, at deres egne begrænsninger er i hovedet. Ud over fuld fart i springcenteret var det muligt at prøve kræfter med et af HOG’s mange tilbud. Instruktør, Julie Rindom gav en lille smag på hvad man kan opleve på hendes Rytmehold onsdag aften. Der blev bevæget sig til god musik som gav sved på panden hos store og små.

Bagefter tog instruktør Michael Boye over og folk kunne prøve kræfter med hans hold, Funktionel Fitness som træner om mandagen. Det er træning med få redskaber men masser af sjov og man opdager nye muskelgrupper efter hver træning.

Til slut blev der afholdt den årlige generalforsamling for dem som havde lyst til at deltage. Her aflagde formand, Steffen Brun årsberetning, og økonomien blev gennemgået. Flere bestyrelsesmedlemmer var på valg men ønskede alle genvalg og der var ingen modkandidater.

Der var god opbakning til bestyrelsen og der kom flere gode forslag og nye kræfter meldte sig til at give en hånd med i gymnastikforeningen. Så alt i alt var det nogle gode timer der blev tilbragt på Elbæk. Bestyrelsen og de mange instruktører der hjalp til.