Flot gymnastikopvisning i Hovedgård

Flot gymnastikopvisning i Hovedgård
17. 03 2019
Lige nu er det højsæson for gymnastikopvisninger i områdes mange idræts- og gymnastikforeninger, og Hovedgård og Omegns Gymnastik havde valgt søndag 17. marts til at vise hvad de dur til.

Hovedgårdhallen var fyldt med glade gæster, gymnaster og de uundværlige frivillige som er limen der holder et arrangement af denne størrelse sammen. Få minutter inden indmarchen dirrede forventningen tykt i hallen og på slaget tretten nul nul kunne det hele gå i gang.

Det var et flot syn da alle gymnasterne med to fanebærere i front skridtede hen over hallens gulv og til sidst da alle var inde, gjorde front mod de mange forventningsfulde gæster. Gymnastikforeningens formand Steffen Brun bød alle velkommen i Hovedgårdhallen og glædede sig til dagens opvisning som er den sidste i den gamle hal. Ved næste års opvisning skulle den nye tilbygning til Hovedgårdhallen gerne være klar til at bruge til opvisninger.

Fra begyndelsen blev er hurtigt byttet rundt på de to første indslag så holdet som kalder sig Powerpigerne var de første på gulvet og klapsalverne regnede ned over piger og gjorde det flot på gulvet. Efter Powerpigerne kom Jungleuglerne som er de 3-4-årige piger og drenge. Deres indmarch var fantasifuld og de kom ind som en kæmpemæssig kålorm.

Næste hold på gulvet var Springtroldene som viste hvad de havde lært af redskabsgymnastik og der blev vist flot gymnastik og der var igen masser af klapsalver fra publikum. På denne måde fortsatte den dygtige hold efter hinanden og en skøn eftermiddag gik med smil og masser af aktivitet.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook