Flot overskud fra årets Stafet For Livet

Flot overskud fra årets Stafet For Livet
09. 09 2018
Trods færre deltagere var årets stafet en succes - og de frivillige i styregruppen er allerede i gang med at planlægge en ny. Kassen er gjort op og regningerne er betalt. Tilbage står 185.000 kr. som bliver sendt fra Stafet For Livets konto i Horsens til Kræftens Bekæmpelse.

Heraf kommer de 10 pct. direkte til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse, som vil bruge pengene til aktiviteter for de lokale kræftpatienter. Overskuddet er en smule mindre end sidste år, hvor man var på den anden side af 250.000 kr.

Men vi er faktisk rigtig godt tilfredse med det resultat, for vi har tjent lige så meget pr. deltager som sidste år, desværre havde vi bare 4-500 deltagere færre i år, siger Anya Wissendorff, der er formand for Stafet For Livet i Horsens. Hun hæfter sig til gengæld ved, at de der deltog ifølge evalueringerne, har haft en rigtig god stafet.

Stafet For Livet handler ikke kun om at tjene penge, men i mindst lige så høj grad om at skabe en god oplevelse for vores deltagere og vores æresgæster, fighterne. Det mål har vi nået til fulde, siger Anya Wissendorff.

De frivillige i Stafet For Livets styregruppe er allerede i fuld gang med planlægningen af næste års stafet. Første opgave er at få koordineret en dato med Forum Horsens, så der kan blive sat kryds i kalenderen.

Har du lyst til at være med til at lave Stafet For Livet i Horsens er der masser af både store og små opgaver, der skal løses. Styregruppen kan kontaktes via hjemmesiden eller man kan sende en mail til formanden på anyawissendorff@gmail.com.