Folk strømmede til Middelalderfestival og åbningsoptog på Fængslet

Folk strømmede til Middelalderfestival og åbningsoptog på Fængslet
26. 08 2017

Europæisk Middelalderfestival - den 23. i rækken - åbnede fredag eftermiddag i Horsens.
 Traditionen tro med åbningsoptog gennem festivalområdet og officiel åbning af festivalen i Ridderarenaen i Borggården ved borgmester Peter Sørensen.
 Fredagen bød også på premiere på forestillingen Reformationen i Kød og Blod med Komediehusets dygtige skuespillere.
Fredag og lørdag vurderer arrangørerne at omkring 60.000 besøgende så gøglere, bønder, riddere til Middelalderfestival på Fængslet.
 Reformationen i Kød og Blod af dramatiker Jokum Rohde blev opført flere gange i løbet af dagen i Snedkeriet og var bestemt en oplevelse. Middelalderfestivalen bød som vanligt ud over røg, stemning, mjød, vin og mad også på ridderturneringer, rovfugleshov, ildshow, gøgl, teater, historiefortælling, som en nyhed Gutenbergs Trykpresse og koncerter med middelalderlig musik for blot at nævne noget fra det omfangsrige program.
 Middelalderfestivalen vokser stadig større og arrangørerne havde i år indført betalingsparkering på græsarealet nedenfor Fængslet.
 At bevæge sig rundt på årets Middelalderfestival var grundet meget flis på pladsen besværliggjort og ikke særlig publikumsvenligt for små fødder og i særdeleshed besøgende i barnevogne og på hjul.

Se film her!

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Sorry, you need to install flash to see this content.