Forrygende afslutning på en fantastisk byfest i Hovedgård

Forrygende afslutning på en fantastisk byfest i Hovedgård
05. 06 2017
Flere end 200 sluttede søndag byfesten med Danmarks nationalret og Johnny Madsen Jam

190 til stegt flæsk, plus de frivillige hjælpere fra byfesten, Tivoliet og musikerne, kan lyde af en stor portion i et byfesttelt med plads til max 220, men når Restaurant Møllebæk tager hånd om hele affæren, så glider det som perler på en snor, og i en koncentreret time. Så er det nemlig væk for at gøre plads til Johnny Madsen Jam, der til alles begejstring spiller op til en forrygende rockende afslutning 5 stærke byfestdage.
 Vi har sat Jan Koborg Olsen stævne under flæsken, naturligvis efter at alle de øvrige gæster har fået. For imens festen i Hovedgård kører, er Jan værten. Sammen med det stærke team af hjælpere, som gør at byfesten i Hovedgård altid ”klapper” i mindste detalje. Og klapper, det gør byfestgæsterne også fra onsdag til søndag, ihvertfald bakkes der i stor stil op om Hovedgård Byfest, både omsætningsmæssigt og hvad angår frivillige vagter og hjælpende hænder.
 - Det er helt fantastisk, jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, siger Jan ovenpå endnu en succes. For år efter år må Jan konstatere at festkurven stiger.
 Allerede fredag aften var salget i baren fantastisk og søndag havde salget rundet sidste års 2100 liter øl, så rigeligt endda, 87 fustager af 30 liter, eller 2600 liter øl gik der igennem ølhanerne fra Hancock ved Hovedgård Byfest. Og ølsalget er naturligvis en vigtig pejling på det økonomiske udbytte af anstrengelserne.
 - Overskuddet er vigtigt, og det er vigtigt for os at fortælle at overskuddet går ubeskåret til ungdomsarbejdet i Hovedgård, siger Jan.
 På den måde er Hovedgård Byfest en rigtig win-win. Først får Hovedgårdborgerne er dejlig fest og bagefter får ungdommen en masse dejlige kroner fra overskuddet til at forsøde hverdagens frivillige arbejde i Hovedgård.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.