Gang i hele hallen til BIF Cup

Gang i hele hallen til BIF Cup
11. 02 2018

Der var gang i hele Brædstrup Hallen, da der blev afholdt BIF CUP 3-Bold i weekenden 3. og 4. februar. Der blev ikke kun spillet fodbold, på de 3 baner i hallen, mange andre aktiviteter var i gang rundt omkring i hallen. Nye initiativer var at finde, bl.a. BIF Cup Outlet, hvor tre af byens butikker; Sportigan, Fru Møller og Karisma havde fundet nogle gode varer frem til billige priser.
 - Der var interesse fra dem som kom i hallen, både forældre og børn fik nyt tøj og nye sko med hjem. Vi håber på at flere butikker i byen kan se potentialet til næste gang vi afholder BIF Cup til november, så vi kan få samlet hele Brædstrup by i hallen, når der er BIF Cup, siger Mathias Kousgaard.
 Hallen summede af liv, hvor 95 hold havde tilmeldt sig BIF Cup 3-bold. Der var igen mange gengangere fra forskellige klubber, nye klubber var også at finde bl.a. fra Silkeborg og Viborg.
 - Vi begynder at have et rigtig godt ry, rundt omkring i de forskellige klubber i det meste af Jylland– man snakker godt om BIF Cup, det er vi selvfølgelig glade for, siger Mathias fra udvalget.

En dag for hele familien
- Vi ønsker at skabe en dag for hele familien, siger Mathias fra udvalget.
 I november var første gang, der blev afholdt BIF Cup Workshop og igen i weekenden var der åbent i mødelokalet for forældre, søskende og spillere. Her var der fastelavnstema, hvor alle kunne lave masker og fastelavnsris.
 - Vi får gode tilbagemeldinger, da vi netop rammer hele familien, små søskende kan komme ind hvor der er ro og hygge med det, som de nu har lyst til.
 Derfor skal det være en dag for hele familien – i løbet af de to weekender har der været konkurrencer i hallen, musik og speakning, tombold med over 1000 præmier, gratis kaffe fra vores hovedsponsor Jyske Bank, stor præmieoverrækkelse med præmier til alle.
 - Med alle disse tiltag ønsker vi at skabe en dag for hele familien, det skal være sjovt at komme til BIF Cup, fodbolden er i centrum, men vi ønsker at gøre det til en dag for alle.

Sammen gør vi en forskel
BIF Cup udvalget, som består af 5 frivillige personer fra Brædstrup arbejder efter mottoet ”Sammen gør vi en forskel”.
 - I fællesskab kan vi gøre et stort stykke arbejde for fodboldstævnet og vi prøver at udvikle vores stævne hele tiden, siger Mathias Kousgaard fra BIF Cup udvalget. I den forbindelse vil vi også gerne sige tak til vores sponsorer Jyske Bank, Sportigan Brædstrup, Bakkelandets Legetøj og Malerfirmaet Tom Bagge i Brædstrup. 
 - En stor tak skal også lyde til vores frivillige baneledere og andre personer vi samarbejder med for at det hele kan lade sig gøre.