Genbrugstøj er stadig sagen

Genbrugstøj er stadig sagen
08. 01 2020
For fjerde år i træk kunne præstegården i Østbirk åbne dørene for de kommende korfirmander og deres forældre, så de kunne se det enorme udvalg af brugte konfirmationskjoler, bukser, skjorter og jakker.

Allerede en halv time før den officielle åbning stod de første gæster allerede på trapperne og vil ind og se de mange gode sager, som flot var placeret i ”udstillingslokalerne” oppe under taget, hvor der også var indrettet prøverum. I år er det fjerde gang at man prøver at genbruge så meget konfirmationstøj som overhovedet muligt - og der er åbenbart en trend i tiden og en miljøbevidsthed som gør sig gældende, når man iklæder sig genbrugstøj.

I stueetagen var der mulighed for at aftale fotografering med en professionel fotograf til den store dag, her var lækre smagsprøver på kage sponsoreret af Kagehuset, sodavand og kaffe.

I det hele taget havde mange valgt at besøge præstegården og der kunne til tider være tæt trafik på den smalle trappe op til førstesalen og på gangen oppe under taget. Men alle tog det med godt humør, og mange fandt det helt rigtige tøj til den store dag.

Genbrugstanken i Østbirk har heller ikke undgået de store landsdækkende tv-kanaler og både DR Østjylland og TV2 Syd havde sendt deres folk i marken for at dække begivenheden, og præsterne Lone Buhl og Peter Tast så også begge glade og tilfredse ud med det hele.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook