GIF Trille Trolle afslutning

GIF Trille Trolle afslutning
14. 04 2019
Gedved Idrætsforenings yngste håndboldhold, Trille Trolle, har her til eftermiddag holdt sæsonafslutning. Det har været en sæson hvor motorik, bold og begejstring har været i højsædet, hvor forældre og bedsteforældre hver torsdag eftermiddag, har hygget sig sammen med børnene i hallen.

Konceptet Trille Trolle træning, er at man ikke skal ”spille håndbold” som vi kender det fra TV eller de ældre aldersgrupper.

Konceptet er bygget op om de to trolde- Trille og Trolle, og et legende univers hvor børnene kan lege sig til motoriske færdigheder og kroppens formåen, der netop er tilpasset deres alder.

Derfor har sæsonens træningen bestået af kaste- gribe lege, skud lege, motorikbaner, løbelege og tælle lege, Massage, mm.  Det eneste vi har brugt fra håndboldverdenen, er at hver træning er blevet afsluttet med high five.

Til dagens afslutning tog de to trollebamser Trille og Trolle, børn og forældre med på forhindringsløb og skattejagt i hallen. Forhindringsløbet var fra den ene ende af hallen til den anden, hvor de skulle løbe, kravle over og under redskaber, her blev resultatet at alle børn vandt over deres forældre, og fik en flot medalje.

Skattejagten bød på motoriske forhindringer, bold, samarbejde, og tilslut selvfølgelig en skat.

I skatten var der lidt godt til ganen, og til hvert barn en Trille Trolle T-shirt som er sponseret af Gedved Idrætsforeningers Venner, samt en madkasse sponseret af Spar Nord.

En hyggelig afslutning på en god sæson. Tak for denne sæson.