God weekend for de lokale seriehold

God weekend for de lokale seriehold
15. 04 2018

De lokale serieklubber i fodbold oplevede en god weekend. I serie 2 debutterede Hovedgård på hjemmebanen i Hovedgård. De rapsgule rejste sig efter et stort nederlag med en 6-2 sejr i Stensballe i runde 2. Den flotte indsats blev fulgt op i Hovedgård, hvor Aarhusholdet JAI lørdag blev sendt hjem med et nederlag på 3-1. Alle målene faldt efter en målløs 1. halvleg, og de gules mål blev sat ind af Christian O. Jensen, Morten Lind Jensen inden Thomas Nielsen lukkede og slukkede opgøret med scoringen til 3-1 kort før slutfløjtet.
 I serie 3 lykkedes det Østbirk efter 2 nederlag at få fuld gevinst, da de grønne hentede alle 3 point mod pointløse Horsens KFUM/Højvangen på Bankager. 5-1 lød sejren på.
 I serie 4 hentede Søvind GIF den 3. sejr af ligeså mange mulige, da holdet søndag eftermiddag vandt 6-1 i Stensballe. Til trods for at Søvind har vundet alle kampe, må de stadig se op til Lund IF på puljens dukseplads. Lund besejrede Horsens B med 3-0 i Vestergade, men har tabt point i 4-4 kampen mod Horsens Freja samme sted. Så stillingen vidner om både en kamp og et point mere til de røde fra Lund end de røde fra Søvind. Lund har iøvrigt ”fornøjelsen” at skulle op mod puljens 2 hold med maximum point Hatting-Torsted og Søvind i de kommende 2 opgør, så der er lagt op til spænding i den lokale serie 4, pulje 74.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!