Grå toppe, lysene konfirmander og bedårende børnekor

Grå toppe, lysene konfirmander og bedårende børnekor
15. 12 2018
Torsdag den 13. december stod kirkedøren igen åben i Hansted kirke til endnu en julefest for pensionister og andre, der havde lyst til en hyggelig eftermiddag i julens tegn.

Endnu en gang fejrede Lundum og Hansted pastorat julefest i Hansted kirke og kirkehus. Eftermiddagen blev skudt i gang med gudstjeneste i kirken med julesange og luciaoptog med hele 22 skønne konfirmander, der i sandhed bar lyset frem til klangen fra deres egne fine stemmer.

Efter gudstjenesten fortsatte festen i kirkehuset, hvor boller og lagkage blev nydt i stor stil af de snakkelystne deltagere. Pastoratets kulturudvalg og personale arbejdede hårdt på at holde kaffekander og fade fyldte, så ingen sangstemme skulle forvandles til en tør gane, og stemningen talte for sig selv: det var som det plejer rigtig hyggeligt. I kirkehuset sikrede børnekoret julestemningen med tre smukke sange, der fik det til at sætte julelys i blikkene og smil på læberne.

Eftermiddagen blev rundet af med fællessang fra højskolesangbogen, og var der ikke noget i luften før, så blev det der, da de omkring 110 sangglade deltagere sang med af karsken bælg: ”Nu tændes tusind julelys”.

Nu kan julefreden godt indfinde sig. Næste stop: jul!