Guld til Østbirk i BIF-Cup Tøzer

Guld til Østbirk i BIF-Cup Tøzer
11. 02 2018

Lørdag den 10. februar drog seks friske Østbirk piger til Brædstrup for at deltage i ”BIF Cup Tøzer”. Humøret var højt - og det samme var forventningerne, for skulle det endelig lykkes for U12 pigerne at vinde et stævne?
 Da pigerne rendte på banen til den første kamp, var presset på deres skuldre bestemt ikke blevet mindre, idet Østbirks seje U9 piger netop havde forladt selvsamme bane som vindere af A-puljen i deres række.
 Det tyngede dog ikke U12 pigerne synderligt, og de lagde godt ud med en 3-0 sejr over modstanderen ”LB Pigerne”. I den anden indledende kamp var det hjemmebaneholdet Brædstrup, der ventede. Det var tydeligt at se, at de to pigehold er gode veninder og træner sammen udendørs, for der blev gået knap så hårdt til tacklingerne. Ikke desto mindre trak Østbirk pigerne sig sejrrigt ud med resultatet 2-1.
 Østbirk pigerne endte nu som puljevindere og skulle videre i A finalerunden. Her ventede puljevinderne fra de to andre puljer - Kolding Nord 1 og 2.
 Første kamp var mod Kolding Nord 2. Det var en meget lige kamp, hvor Østbirk længe var foran med 1-0. Desværre for de grønne udlignede Kolding Nord 2 kort før tid og sikrede sig dermed det ene point. I den indbyrdes Kolding Nord kamp, var det Kolding 1, der trak det længste strå. Dette betød, at der var lagt op til en direkte finale i den sidste kamp i A finale runden, som var mellem Østbirk og Kolding Nord 1. Kolding Nord 1 kunne nøjes med en uafgjort for at tage hjem fra stævnet som vindere af A puljen. Det kom de dog aldrig i nærheden af...
 En super start af Østbirkpigerne og et dejligt hattrick af Katrine Langpapp betød reelt, at kampen var afgjort efter de første fire minutter. Det fik dog ikke Østbirkpigerne til at sænke tempoet mod et tydeligt rystet Koldinghold. Der blev kæmpet om hver enkelt bold og med god fight lykkedes det Østbirkpigerne at holde Kolding nede på et enkelt mål, hvilket betød, at de gik fra banen med en 3-1 sejr, og som vindere af BIF Cup 2018!

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!