Gymnasterne fra Østbirk i flot opvisning

Gymnasterne fra Østbirk i flot opvisning
27. 03 2017
Søndagens opvisning i Østbirk blev indledt og afsluttet med gæstehold

263 gymnaster har i sæsonens løb ”gået til” gymnastik i Østbirk Idrætsforening. Hele 9 af disse hold præsenterede sæsonens resultater søndag eftermiddag i Østbirkhallen, tilsat flot krydderi af indledningsvis Minirep Århus og som afslutning Vestbirk Musik- og Sportsefterskoles store hold.
 263 gymnaster er en lille tilbagegang for gymnastikafdelingen i forhold til sidste sæson, hvilket dels skyldes at der er 2 hold mindre i gymnastikafdelingens tilbud, og at man fortsat er udfordret på plads, og derfor har måttet isætte stopklods for tilmeldingerne. Flere hold måtte således melde udsolgt, og muligheden for at skaffe flere instruktører og hjælpeinstruktører end de nuværende 32, har ikke været en mulighed.

Østbirk IF går på ”Børsen”
Østbirk Idrætsforenings nyvalgte formand, Jens Simonsen, fik i pausen ordet:
 - De fleste ved sikkert godt at Horsens Kommune har bevilliget penge til en multihal i Østbirk. Østbirk Idrtætsforening er i vækst og faktisk kommunens 3. største forening, og det med en ny hal i Østbirk er ikke et nyt ønske, sagde Jens Simonsen og fortalte om at for 30-40 år siden, da hans svigerfar sad i hallens bestyrelse, talte man allerede om en hal 2 i Østbirk.
 - Nu bliver det, og måske har nogle allerede bemærket at der er taget jordbundsprøver bagved hallen, så det er ikke for sjov længere, sagde Jens og forklarede hvordan de nye faciliteter bliver og bevægede sig hen mod sit egentlige ærinde.
 - Hallen sørger for mursten og ØIF for inventar. Her skal vi søge efter penge, bl.a. ved fonde og her kommer man længst, hvis man kan vise lokalsamfundets opbakning.
 - Så vi går på Børsen, ihverfald i overført betydning.
 Lige nu arbejder ØIF med begrebet folkeaktier og appellerer derfor til lokalbefolkningen om at købe en sådan.
 Gymnastikken har ønsket sig bl.a. springfaciliteter, springgrave osv.
 - Det bliver det ikke til i denne omgang, med mindre der lige sidder en rig onkel blandt publikum, tilføjede Jens Simonsen og appellerede endnu engang til stor opbakning, når man inden længe går igang.

Se film her!
winkKan du li' vores artikler, giv os et like på Facebook her!

Sorry, you need to install flash to see this content.