Hamsterudstilling på Bakkelandets Friskole

Hamsterudstilling på Bakkelandets Friskole
26. 08 2013
Dansk Hamster Forening og Dansk Marsvine Klub udstiller lørdag den 28. september

Hvis du har en hamster derhjemme som kæledyr, så har du nu mulighed for at tage den med på udstilling!
 Dansk Hamster Forening afholder udstilling sammen med Dansk Marsvine Klub udstilling lørdag den 28. september kl. 10-17 på Bakkelandets Friskole, Nimdrupvej 2, 8740 Brædstrup.
 - Du kan tage din hamster med på udstilling, hvis du har en guldhamster, Roborovskis dværghamster, kinesisk dværghamster, Campbells’ dværghamster eller en vinterhvid dværghamster. Ved Campbells og vinterhvide skal hamsteren have stamtavle fra Dansk Hamster Forening på grund af risikoen for hybrider1, siger Christina Linde.
 Det koster 35 kr. pr. dyr, der udstilles, hvis man er medlem af Dansk Hamster Forening, og 55 kr. pr. dyr, hvis man ikke er medlem, og der kan udstilles i de 3 kategorier standard-dyr, Børnedyr og Kæledyr.
 Det er helt uformelt at deltage i Hamster Foreningens udstillinger. Vi har det sjovt med at kigge på hinandens dyr, læse dommernes vurderinger, snakke om vores hamstere, fortælle gæster om hvordan det er at have en hamster og nogle af os får måske en lille ny hamster eller noget tilbehør med hjem fra de medlemmer/ udstillere som har noget til salg, siger Christina Linde.
 - Og hvem ved ... måske er det din hamster, som får en ærespræmie eller bliver champion, dommerens favoritkæledyr, dommerens favorit børnedyr, best-in-show-kæledyr eller best-inshow-børnedyr. Alle udstillere modtager et diplom for deltagelsen.
 Gæster er også meget velkomne til at komme for at se de udstillede dyr, få en snak med opdrætterne og stille spørgsmål om hamstere. Til udstillingen uddeles også en pris for ”Publikums favorit”, hvor alle tilstedeværende har mulighed for at stemme på deres
favorithamster.
 - Der vil på dagen blive undervist i, hvordan hamsterne bedømmes. Ligeledes vil der blive spillet HamsterRoulette flere gange i løbet af dagen, hvor vores sponsorer bidrager med nogle flotte præmier. Entreen er gratis, tilføjer Christina Linde. Man kan tilmelde sig på hamsterland.dk