Håndbolden bragede løs

Håndbolden bragede løs
18. 11 2018
Det er som bekendt svært at være to steder på samme tid, og denne søndag var der håndboldbrag i både Gedved hallen og Østbirk hallen, vi tog en tur til Gedved og kiggede på løjerne.

Det er en fest når der spilles håndbold med masser af opbakning fra publikum, trænere og holdkammerater på sidelinjen, og ikke mindst en veloplagt kampspeaker og masser af lækker musik i spilpauserne.

Spillerne er ikke ret gamle og der spilles på mixhold, og der er langt mellem de to mål i hver sin ende af hallen, når benene endnu ikke er i fuld længde. Men det betyder ikke noget for der er masser af energi og kampgejsten skal man ikke tage fejl af. Poderne fik løbet adskillige kilometer i løbet af kampene.

Der blev spillet koncentreret og vi så mange gode detaljer, samt flotte opspil og lækre scoringer. Der er tydeligvis masser af talent på banen og måske fik vi et glimt af fremtidens landsholdsspillere udfolde sig på banen i Gedved Hallen? Men lige nu er det hele mest sjov og leg, men det er stadig fedt at opdage ens navn blive råbt op over højtalerne og få at vide man er kampens spiller. Den unge Gedved målmand var klart overrasket da han hørte sit navn og udbrød højt: Det er jo mig!

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook