Heidi sagde farvel til Lund

Heidi sagde farvel til Lund
20. 03 2017
Heidi Andersen sagde farvel, men også på gensyn til gymnasterne i Lund IF

194 gymnaster plus DGI’s Powerhold var på programmet, da Lund IF fyldte Lundhallen ved den årlige gymnastikopvisning i lørdags.
 Og for formand Heidi Andersen var det en noget speciel oplevelse. Gennem 30 år har Heidi været aktiv i gymnastikken i Lund, siden hun som 1-årig startede på det første hold, og slutteligt som 4 år på formandsposten i Lund IF Gymnastik, men nu trækkes teltpælene op og bopælen skifter til Horsens og arbejdshesten Heidi takkede af.
 Efter indmarch og inden de første hold viste publikum hvad sæsonen har budt på, var der uddeling af årsnåle, som gymnasterne modtager med 5 års intervaller. Således var der også en 30 års nål og en påskønnelsesbuket til den afgående formand, som til gengæld havde buketter med til hele gymnastikudvalget.
 - Men jeg kommer helt sikkert til Lund også i fremtiden, lovede Heidi over højttalerne.
 I gymnastikopvisningens pause orienterede Jeanette Handberg om de bedre og bredere rammer idræts- og bevægelseslivet i Lund kan se frem til, når opførelsen af multihallen begynder til efteråret og forventeligt står klar i løbet af halvandet år.

Se film her!

winkKan du li' vores artikler, giv os et like her!

Sorry, you need to install flash to see this content.